Windows 10

Chromecast on käytettävissä mtv-palvelun Android ja iOS -mobiilisovelluksista sekä Chrome-selaimelta. Voit toistaa ohjelmia suoraan sovelluksesta televisioruudullesi Chromecastin kautta, jos laitteesi käyttämässä wlan-verkossa on Chromecast-laite. Valitse Chromecast-kuvake sovelluksen alalaidasta, niin voit yhdistää sovelluksen haluamaasi Chromecast-laitteeseen. HbbTV-sovellus sisältää kaikki mtv-palvelun sisällöt.

ei voi avata windows päivitystä

Adblocker löytyy selaimen asetuksista, kohdasta Lisäosat . Tämä viesti ilmoittaa siitä, että sinulla on VPN-yhteys päällä, joka estää palvelun käytön. Ota VPN-yhteys pois päältä jatkaaksesi palvelun käyttöä. Kolmannen osapuolen evästeet pitää olla hyväksyttynä.

Nyt Voit Saada Verkkosivun Työpöydän Taustakuvaksi

Tällä pyritään välttämään videon katkeaminen. Jos saat virhekoodin 4231 jossakin yksittäisessä videossa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Jos et muista sähköpostiosoitetta, jolla olet rekisteröitynyt mtv-palveluun otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

  • Ikärjan asettaa Kansallinen audiovisuaalinen instituutti, eli Kavi.
  • Valitse Samsung Apps -sovelluskauppa ja etsi sieltä napsauta seuraavaa artikkelia mtv Suomi -sovellus hausta tai listauksista.
  • Laitteiston tehokkuuden lisäksi mtv-palvelun toimivuuteen vaikuttaa myös mm. nettiyhteyden nopeus.
  • Videon saa useimmiten käyntiin vaihtamalla selainta (esim. Firefox, Chrome).
  • NFC-lähiviestintäteknologian tuki mahdollistaa muun muassa tiedostojen nopean siirtämisen ja mobiilimaksamisen.

Mtv-palvelua voit käyttää tietokoneella, mobiililaitteilla ja monilla älytelevisioilla. Irroita laitteen virtajohto seinästä noin minuutiksi ja yritä sitten uudelleen. Jos mahdollista, pista ja uudelleenasenna mtv-sovellus televisioosi ja kirjaudu uudelleen sisään. Päivitä sivu, jolla olet, tai sulje selain ja avaa mtv-palvelu sekä katsomasi video uudestaan.

Versiohistoria

MTV Media tuottaa eritysryhmille ohjelma- ja äänitekstityspalveluja. Lähetysten jakelu tapahtuu käytännössä useiden erilaisten teknisten välivaiheiden kautta, ennen kuin lähetys tavoittaa katsojan tietokoneen tai sovelluksen. Suorien lähetysten pätkimisen estämiseksi lähetyksiä myös puskuroidaan jonkin verran mm. palvelinten välimuisteihin ja joissakin tapauksissa operaattoreiden välimuisteihin. Meneillään olevaa TV-lähetystä voit aina katsoa myös C Moressa katsottavissa olevilta suoratoistokanavilta. Tuemme mahdollisimman monia selaimia, mutta käyttämällä suosituksiemme mukaisia selaimia varmistat parhaan mahdollisen katselukokemuksen. Ensimmäisenä kannattaa tarkastaa nettiyhteyden toimivuus. Voit testata nettiyhteytesi tilan ja nopeuden esimerkiksi tällä nopeustestillä.

Useimmiten virustorjuntaohjelmissa tällainen ominaisuus on lisättynä, joten tarkista sen asetuksista, onko siellä VPN-ominaisuutta ja kytke se pois päältä. Ohjelma voi olla esimerkiksi nimeltään F-Secure Freedome tai Avira Phantom VPN. Olemme myös estäneet ohjelmien katselun VPN-yhteyden kautta, sisällönhaltijoiden ehtojen mukaisesti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *